Selasa, 3 Julai 2007

apa kata survey ?

berikut adalah sinambungan dari peristiwa ini.
ayah - hantaran kamu pula berapa ?
mak - suraya, jemputlah makan.
pak long - bila rombongan nak pergi grik ni ?
mak long - pandai lan pilih calon... comel.
pak uda - cantik la tue, jalan terus. jangan tangguh2 lagi.
mak uda - oh, cikgu juga rupanya.
kak bib - bang, ko ni kejam la; usik2 dia.
apit - pak lan, ko dah kenalkan dia belum ?
ishi - pak lan, makan sorang. awek ko x makan ke ?
pija - kakak ni, buat susah2 ajer (sambil tersipu2 menerima hadiah)
dia - awak ni, memang nak kenakan saya, yer ?
kata nak jumpa mak ngan ayah, ini semua ada.
aku - er, mana la saya tau mak saya nak ajak sedara mara. sori ek.
hehe.


9 ulasan:

- G O R O - berkata...

Salam Dunia;

transformasi hidup bakal berlaku?

Nice pics la for this en3

alan zed berkata...

goro - salam. insya'allah. amik kat flickr. hehe. :)

chics berkata...

gilelah, kalau aku dah nanges dah

machola gf anda itu

zabs berkata...

Pertanyaan tu timbul semasa sedang menghantar rombongan pertunangan. Tak bermaksud apa-apa...

TiNa HusSaiN berkata...

hahahhhh...
must have been a one hell of a nerve-wrecking moment for your girl... 'p

NezJoe berkata...

hihi
so... event tu berlaku dengan penuh jaya la ni!
bagus2

tak sabor nak makan nasi kenduri kt umah hang!
:D

alan zed berkata...

chics - dia siap baca doa ok sebelum masuk umah. hehe.

ayahanda - oh ye ke ? anakanda yg perasan kot. huhu.

tina - a'ah. nak makan pun x lalu you. hik.

nezjoe - yer begitulah. hang doakan lah yer. ;)

M.I.S.S.Y berkata...

gua buat2 takde perasaan...

*gua rock braderrrr...cinta2 tak main la*

im such in denial...!!

alan zed berkata...

m.i.s.s.y - hehe. wa caya lu, sis. x per, nanti muncul la tue. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails