Selasa, 30 September 2008

Perutusan Raya...

Saya, Fernando Torres ingin mengucapkan selamat hari raya kepada peminat2 liverpool di malaysia khususnya mohd azlan, pjoe, mrs chics dan abg sase...

Saye juga ingin mendedikasi dua gol saya tempoh hari menentang everton kepada mereka.

Tidak lupa juga abg keane, bekas pemain leeds united (pa hal?) kerana sudi mengassist saya.

p/s: kepada kelab manchester, mid table ke season nie?

p/s2: kepada arsenal, pahal tetiba kalah? hull city jer kot...

-Fernando Torres-

Rabu, 24 September 2008

teka teki...

semalam, time berbuka (atau time makan malam
untuk sesetengah orang), aku terfikir...
"kenapa, orang kaya bertambah kaya dan
orang miskin bertambah miskin..?"
lalu ku kirimkan sms soalan yang
serupa kepada individu2 tertentu...
ini jawapan mereka :-

pesara tentera - "rajin dan malas"
eksekutif akaun - "lumrah dunia kot?"
usahawan muda - "jawapan aku terlalu islamiah"
pelajar luar negara - "yang kaya nak bertambah kaya, yang miskin x leh nak wat aper,lol"
gadis pasir mas - "x tahu lah jawapan dia, wak..."

jawapan anda..? ;)

jawapan yg dicari :
sebab org kaya x bayar zakat... :)

Ahad, 21 September 2008

hampa, hampeh dan hampagas...


keriangan abg gerrard hanyalah sementara...

"siyot, wa ingat dah gol dah... kiwak ref..!" - steven gerrard.

"kami memang sengaja seri dengan stoke city tue..." - rafa benitez.

ni aku tensen dengan team favourite aku nie, baru menang ngan man u dah ngada2 nak seri ngan team yg pakai baju cap ayam - le coq sportif..!

argh tensi bai..!

Ahad, 14 September 2008

walk on, walk on...

"a picture worth a thousands words..."

kelihatan sir fergie salam x puas hati dengan en. rafa...

haha...

x per tok fergie, cuba lagi...

defend man utd kucar-kacir, tapi gabungan rooney-berbatov-tevez mencuakkan aku gak...

huhu takut2...

walaupun sakit telor, gerrard tetap diperlukan... cayalah kapten marvel...!

super-sub, ryan babel menyetelkan kehuru-haraan defend2 man utd, dan abg giggs... haha...

keputusan akhir : LIVERPOOL 2 MAN UTD 1

sekian, karim singh walia melaporkan...

Ahad, 7 September 2008

rooftops...

When our time is up
When our lives are done
Will we say we've had our fun

Will we make a mark,this time
Will we always say we tried

Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out (x3)
This is all we got now
Everybody scream your heart out

All the love I've met
I have no regrets
If it all ends now, I'm set

Will we make a mark, this time
will we always say we tried

Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out (x3)
This is all we got now
Everybody scream your heart out

Standing on the rooftops
Waiting till the bombs drop
This is all we got now
Scream until your heart stops
Never gonna regret
Watching every sunset
Listen to your heartbeat
All the love that we found (x2)

Scream your heart out (x3)
Scream your..

Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out (x3)
This is all we got now
Everybody scream your..

Selasa, 2 September 2008

merdeka..!

merdeka (mer-de-ka) : - melarikan diri dari kerja selama 3 hari untuk bersama keluarga dan rakan2 sambil menyambut ketibaan bulan ramadhan...

:)

what's your meaning of merdeka for this year..?

p/s : mengibarkan bendera terbalik bukan menghina yer...

hah !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails