Ahad, 28 Disember 2008

indie...

agak2 ada tak band indie yg nak main time kenduri kahwin?

upah? nasi minyak sudah.

kata indie.

it's for the music right?

tapi kan aku rasa indie tgh letup skang, mesti demand punyer...

hurm...

wedding planner, take note yer.

haha.

(aku kebosanan di opis lalu merapu sekian)

Ahad, 21 Disember 2008

sensitif kah aku?

pabila omak den call si dia...

"anak aunty ni sensitif sikit, sebab tue dia kahwin lambat..."

aku x pasti apakah hubung kait sensitiviti dengan perkahwinan...

tapi apa yang pasti, "mom knows best"...

sayang mak.

tiba2 rindu nak makan masakan mak.

huhu.

p/s: boleh tak mengular sampai kl makan tengahari, pastu balik kt balik?

Selasa, 16 Disember 2008

Selasa, 9 Disember 2008

ex's dream...

is it weird or just me ?
tetiba ex aku muncul dalam mimpi ?
nasib x mimpi basah... haha...
mesti ada something nie...
aper lagi yg x setel..?
minta maaf dah,
jumpa dah,
hurm... tolong...!

dah la nak gi pasir mas esok...
aku mula kucar kacir...
doakan gua, beb...

karim.

update : selamba wa x pegi... boleh...?
alasan : drive shaft keta aku dah bunyi2...
takut bawak jalan jauh...?
moral : repair keta anda sebelum berjalan jauh...
haha.


Rabu, 3 Disember 2008

pabila wak dirnt menikah...

yg dirancang :

- pergi majlis perempuan kat batu pahat
- pergi j.b (tidur semalam)
- jamming kat j.b
- pergi majlis lelaki kat batu pahat
- balik k.l

yg. terjadi :

- kereta overheat
- melepak di hentian sebelah kg. bemban
- kereta di tow plus ronda ke tol jasin (ikut prosedur)
- kereta masuk bengkel kat jasin.
- lepak makan sate di jasin sambil berbual politik. (apakah?)
- ketibaan hero2 j.b (abg sasa n babat)
- gi j.b, makan malam, check in hotel bajet.
- gi kenduri kahwin wife sasa punya kawan (kot?)
- jamming, lepak.
- amik bas balik kl.

moral : kita hanya mampu merancang... :)

selamat pengantin baru en. zailan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails