Khamis, 19 Februari 2009

semalam...

semalam aku tidur lambat.

semalam aku main psp.

semalam aku main game nie.

serius game nie berhantu.

selalu jadi manager jer, skang hamik ko jadi player.

aku suka jadi midfield, jeneral di padang katanya.

aku x suka jadi striker, pressure beb kalau x score gol.

tapi skang, kalau main futsal aku jadi defend jer, dapat bola terus rembat.

haha.

x pun jadi keeper, sebab x de org nak jadi keeper.

hampeh.

(sekian entry yg tiada tujuan)

p/s: awak, nanti hantaran org nak PSP boleh tak? huhu.

Selasa, 10 Februari 2009

070209

pabila yg dirancang,
menjadi kenyataan,
macam mimpi pun ada,
tapi kita kena
berpijak di bumi nyata,
apa yang pasti,
ikatan janji telah ada,
kalau dah jodoh,
x kan ke mana...

yer dok?

sekalung budi buat:-

ayah dan bonda
pak long & mak long
pak ngah tahir
mak ngah cheras
pak lang kassim
mak lang habsah
pak cik salim & mak cik limah
pak uda joe

(tanpa mereka, siapalah saya)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails