Sabtu, 12 September 2009

meeting ngan dato'...

I
Semalam aku gi hq,
Aku ada meeting ngan dato',
Banyak cerita x guna,
Betul la org kata,
" anak tu rezeki... "
:)

II
Meeting jam 3:00 petang,
Pukul 10:00 pagi dah terpacak kat hq...
aper kes ?
hehe...

III
Semua rakan sekerja ada minat masing2,
Reclamation,
Revetment,
Civil Works,
Aku lek jer request, " Environment... "
Slumber... :)

IV
Dato' : Yang pakai baju merah tue, nanti pergi Kuching... Buat EIA...
Aku (yang pakai baju merah) : Yer Dato'...
Er, canne aku nak cakap kat bini aku nie?
Huhu...

V
Fakta menarik : Hanya 31 orang yg survive daripada 147 org yg diambil bekerja...

Elit bukan ?

Rabu, 9 September 2009

sembang bola ngan isteri...

dia : you sokong liverpool kan?

aku : a'ah. knape?

dia : x der lah. saje tanya...

aku : okay... you sokong aper?


dia : org sokong chelsea...


aku : (hati dah panas dah...) ek eleh, aper barang sokong chelsea...

dia : biar lah... (ada ura2 nak merajuk...)

aku : apersal you sokong chelsea? (kes x puas hati la nie, tanya...)

dia : sebab... sebab manager lama dia hensem (baca maurinho zaman tue...)

aku :( x pasti untuk gelak atau aper) sekarang sokong chelsea lagi tak?

dia : tak...

(hehe, macam2 la bini aku nie...)

Selasa, 1 September 2009

Creed - My Sacrifice

" When you are with me I'm free
I'm careless, I believe
Above all the others we'll fly
This brings tears to my eyes
My Sacrifice... "

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails